Lasten temppuilutunnit

Kaikki temppuilutunnit sopivat sekä tytöille että pojille!

Voimistelukoulu – Temppuilu 3-6v

Tunneilla touhutaan ja temppuillaan iloisessa ja energisessä ilmapiirissä osaavien ohjaajien johdolla. Kehittävien leikkien ja temppuratojen keinoin harjoitellaan perusliikuntataitoja ja voimistelun perustemppuja sekä ketteryyttä. Tule oppimaan kuperkeikka ja kärrynpyörän alkeet sekä nauttimaan temppuilusta ja liikunnasta turvallisesti.

Liikuntaleikkikoulu 4-5v

Liikuntaleikkikoulussa eli liikkarissa lapsi pääsee tutustumaan liikunnan harrastamiseen turvallisessa ympäristössä. Liikkari tunneilla harjoitellaan liikkumistaitoja ja kehotuntemusta lapsilähtöisesti ja monipuolisesti mm. innostavien yhteisleikkien, monipuolisten liikuntaratojen avulla. Tunti kehittää lapsen perusliikkumistaitoja ennen varsinaisten lajitaitojen harjoittelua.

Tunnit pohjautuvat asiantuntijoiden tekemiin tuntimalleihin ja tunneilla on selkeä rakenne. Tärkeää tunnilla on yhdessä tekeminen ja yhdessä koettu liikunnan ilo. Liikuntaleikkikoulutunneilla aikuinen on mukana kerran kuukaudessa.

Akro 7-12v

Tunnilla harjoitellaan telinevoimistelun permantoliikkeitä sekä akrobatiavoimistelun perusteita. Tutuksi tulevat esimerkiksi käsilläseisonta, siltakaato ja kärrynpyörä. Lisäksi tunnilla tutustutaan alkeisliikkeisiin eri telineillä kuten trampetilla, permannolla, rekillä ja puomilla. Iloisen temppuharjoittelun siivellä parantuu varmasti myös kehonhallinta ja voima!