Uutinen

Talvilomaleirimme lapsille ja nuorille – Ilmoittaudu heti!

Järjestämme koulujen hiihtolomaviikolla 8 kaksi talvilomaleiriä lapsille ja nuorille. Voimistelun talvilomaleirin lisäksi valittavanasi on myös tanssiin keskittynyt oma leiri! Voimistelun leiri kestää koko viikon 8 ja leiripäivä kesto on klo 9-15. Hinta voimisteluleirillä on 150 €/koko viikko tai 35 €/päivä, sisältäen lounaan ja pienen välipalan. Tanssin leiri puolestaan on kolmipäiväinen välillä ma-ke ja päivittäin leireillään … Lue lisää

PNV Käsilläseisontakurssi 3x

Oletko huomannut ihan uuden kurssimme? Käsilläseisonta on mahdollista oppia, ja sekin on tekniikkalaji! Tule ottamaan tekniikka haltuusi ja opi jotain ihan uutta sirkustaiteilija Nina Pulsin johdolla. Kurssi sopii siis niin aloittelijoille, kuin aikaisemmin lajia testanneille. Ilmoittaudu: https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx HUOM! Kirjoita seura kohtaan: Pakilan Voimistelijat Hinta: 90€ / 60€ (hinta jäsenille) Tiiviskurssi pidetään Pakilan Voimistelijoiden uudessa peilisalissa … Lue lisää

Ma 13.1. Metsolan ala-asteen (Kartanomuseontie) aikuisten tunnit siirretty Käpylään

Metsolan ala-asteen vesivahinko vielä korjauksen alla joten tämän illan (ma 13.1. ) aikuisten ryhmäliikunnan tunnit (HIIT ja Dynaaminen venyttely) siirretään Käpylän peruskouluun, Mäkelänkatu 93, yläsali. Tunnit normaaliin aikaan (HIIT klo 19 ja Dynaaminen venyttely klo 20). Saimme myös tietoa, että keskiviikkona 15.1. Metsolan ala-aste palautuu normaaliin iltatoimintaan. Pahoittelemme tätä meistä riippumatonta tilannetta!

12.1. Gymstick poikkeuksellisesti Torpparinmäessä – oma keppi mukaan!

Metsolan ala-asteen vesivahinkokartoituksesta johtuen sunnuntain tunnit pidetään Torpparinmäen peruskoululla (Ylä-Fallintie 54). Seuran omat gymstickit ovat jumissa Metsolassa, eli omat kepit mukaan! Torpparinmäen koulun vedet saattavat olla poikki vielä sunnuntaina, eli täytä vesipullosi jo kotona!

Uutinen

Ilmoittaudu nyt Pink Dance Stars -tanssikilpailuun!

Pink Dance Stars on showtanssin hyvän mielen tanssikilpailu. Kilpailu antaa upean elämyksen ja esiintymiskokemusta niin harrastelijoille kuin tavoitteellisesti tanssia harrastaville ryhmillekin. Kilpailu järjestetään lauantaina 29.2.2020 Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa SYKissä (Isonnevantie 8, 00320 Helsinki). Ilmoittaudu heti  duolla, triolla, pienryhmällä tai isolla ryhmällä! Ilmoittautuminen on auki nyt!    

Metsolan vesivahinko – muutoksia 11.-12.1. treenipaikkoihin!

Hyvät aikuisliikkujat! Metsolan ala-aste (Kartanomuseontie) on suljettu remonttiarvioinnin vuoksi toistaiseksi. Näin ollen tämäniltainen Kertun Lihaskuntotreeni pidetään Pakilan yläasteella klo 19.30 alkaen. Viikonlopun aamupäivän tunnit on siirretty Torpparinmäen peruskoululle. Lauantain 11.1. tunnit klo 10-12 ja sunnuntain 12.1. tunnit klo 11-13 siis Torpparinmäessä (Ylä-Fallintie 54). Pahoittelemme tätä meistä riippumatonta tilannetta!

Uutinen

Uusi aikuisten sporttijumppa alkaa tänään Paloheinän ala-asteella klo 19!

Huomioittehan, että sisäänkäynti tapahtuu leikkipuisto Soihdun puoleiselta ovelta, kuten viime lukuvuonnakin. Saavuthan ajoissa tunnille, sillä tunnin käynnistyttyä koulun ovet ovat lukossa! Ovet avautuvat ohjaajan saapuessa noin kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua. Hikisiä sporttijumppahetkiä!

Lasten liikunnan kurssikalenteri 2020

Kevätkaudella 2020 pidämme useita kursseja niin aikuisille kuin lapsille. Näihin ilmoittautuminen on jo avattu nettisivuillamme.  Ajankohta:   Kerrat:   Kurssi:                   Hinta: 14.1.-11.2.   5x           Mammajumpat      65e /äiti-vauva pari 25.2.-24.3.   5x           Mammajumpat      65e /äiti-vauva pari 22.1.-1.4.     10x    … Lue lisää

HUOM! Torstain 2.1. Kinkunsulatusjumppa pidetään Pakilan yläasteella

Torstain Kinkunsulatusjumppa pidetään Pakilan yläasteella (Pilkekuja 10, Helsinki). Kulku tapahtuu koulun pääoven kautta. Jumpan hinta on 5€. Maksutapana käy käteinen (Huom! Vain tasaraha), MobilePay, Smartum-setelit, EasyBreak, ePassi, Virike-setelit. Viikonlopun Kinkunsulatusjumpat pidetään Torpparinmäen peruskoululla (Ylä-Fallintie 54, Helsinki).    

Kinkunsulatusjumpat 30.12.-5.1. Torpparinmäen peruskoululla

Hyvä aikuisliikkuja! Tervetuloa kinkunsulatusjumppiin tällä viikolla. Jumpat pidetään ennnakkotiedoista poiketen Torpparinmäen peruskoululla (Ylä-Fallintie 54, Helsinki) Metsolan ala-asteen ollessa suljettuna vesivahinkoarvion vuoksi. Käynti saliin tutusti sivuovesta. Jumpan hinta on 5€. Maksutapana käy käteinen (Huom! Vain tasaraha), MobilePay, Smartum-setelit, EasyBreak, ePassi, Virike-setelit. Ma 30.12. klo 18-18.55 Sporttijumppa / Milla To 2.1. klo 18-18.55 Sporttijumppa / Donna / Pakilan … Lue lisää