Uutinen

Liikunnallisen kesäleirin ilmoittautuminen avattu!

Pakilan Voimistelijat järjestää tulevanakin kesänä liikunnallisen kesäleirin koululaisille! Leiri pidetään viikoilla 23 ja 24, eli heti koulujen päättymisen jälkeen 1.-5.6. sekä 8.-12.6.2020. Paikkana on PNV:n toimisto (Ohrahuhdantie 2, Helsinki). Leiri on suunnattu ensisijaisesti 2010-2013 syntyneille tytöille ja pojille. Leirillä liikutaan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona. Ohjaajana toimii kokenut lasten ohjaaja ja valmentaja, nuorisovalmennuspäällikkömme Sanna Peltola. … Lue lisää

Jäsenkirje

Jäsentiedote 02/2020: Kevätkausi täydessä vauhdissa

Tässä jäsenkirjeessä: Ystävänpäivä-kampanjamme, aikuisten tunneille kaveri mukaan ilmaiseksi viikolla 7 Hiihtoloman poikkeusaikatauluja Lasten ja nuorten hiihtolomaleireillä vielä tilaa Showtanssikilpailumme Pink Dance Stars la 29.2., kaikki joukolla mukaan! Ravintoluento kilpavoimistelijoillemme perheineen ma 2.3. Joukkuevoimistelun kisakatselmus su 8.3. Maunulan ”montulla” Aikuisten kursseja keväälle vielä alkamassa – ilmoittaudu mukaan Koululaisten kesälomaleirit tulossa, pistä muistiin jo korvan taakse   … Lue lisää

Tiedote

Aikuisten ryhmäliikuntaa hiihtolomaviikolla

Koululaiset lomailevat mutta jumpat pyörivät! Maanantaina normaalisti kaikki muut tunnit paitsi ikivireät. Tiistaina aamupäivän tunnit huilaavat viikon 8 mutta kaikki muut tunnit pidetään normaalisti. Keskiviikkona huilaa Oulunkylä, eli lavis ja selkäjumppa tauolla, muut tunnit normaalin aikataulun mukaan. Torstaista eteenpäin ei poikkeuksia, eli liikkumaan pääsee ihan joka päivä!

Tiedote

Lavis lattarituntina 5.2.

Lavistunti pidetään lattarituntina keskiviikkona 5.2. sairastumisesta johtuen. Muut tunnit lukujärjestyksen mukaisina.

Uutinen

Talvilomaleirimme lapsille ja nuorille – Ilmoittaudu heti!

Järjestämme koulujen hiihtolomaviikolla 8 kaksi talvilomaleiriä lapsille ja nuorille. Voimistelun talvilomaleirin lisäksi valittavanasi on myös tanssiin keskittynyt oma leiri! Voimistelun leiri kestää koko viikon 8 ja leiripäivä kesto on klo 9-15. Hinta voimisteluleirillä on 150 €/koko viikko tai 35 €/päivä, sisältäen lounaan ja pienen välipalan. Tanssin leiri puolestaan on kolmipäiväinen välillä ma-ke ja päivittäin leireillään … Lue lisää

Ma 13.1. Metsolan ala-asteen (Kartanomuseontie) aikuisten tunnit siirretty Käpylään

Metsolan ala-asteen vesivahinko vielä korjauksen alla joten tämän illan (ma 13.1. ) aikuisten ryhmäliikunnan tunnit (HIIT ja Dynaaminen venyttely) siirretään Käpylän peruskouluun, Mäkelänkatu 93, yläsali. Tunnit normaaliin aikaan (HIIT klo 19 ja Dynaaminen venyttely klo 20). Saimme myös tietoa, että keskiviikkona 15.1. Metsolan ala-aste palautuu normaaliin iltatoimintaan. Pahoittelemme tätä meistä riippumatonta tilannetta!

12.1. Gymstick poikkeuksellisesti Torpparinmäessä – oma keppi mukaan!

Metsolan ala-asteen vesivahinkokartoituksesta johtuen sunnuntain tunnit pidetään Torpparinmäen peruskoululla (Ylä-Fallintie 54). Seuran omat gymstickit ovat jumissa Metsolassa, eli omat kepit mukaan! Torpparinmäen koulun vedet saattavat olla poikki vielä sunnuntaina, eli täytä vesipullosi jo kotona!

Uutinen

Ilmoittaudu nyt Pink Dance Stars -tanssikilpailuun!

Pink Dance Stars on showtanssin hyvän mielen tanssikilpailu. Kilpailu antaa upean elämyksen ja esiintymiskokemusta niin harrastelijoille kuin tavoitteellisesti tanssia harrastaville ryhmillekin. Kilpailu järjestetään lauantaina 29.2.2020 Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa SYKissä (Isonnevantie 8, 00320 Helsinki). Ilmoittaudu heti  duolla, triolla, pienryhmällä tai isolla ryhmällä! Ilmoittautuminen on auki nyt!    

Metsolan vesivahinko – muutoksia 11.-12.1. treenipaikkoihin!

Hyvät aikuisliikkujat! Metsolan ala-aste (Kartanomuseontie) on suljettu remonttiarvioinnin vuoksi toistaiseksi. Näin ollen tämäniltainen Kertun Lihaskuntotreeni pidetään Pakilan yläasteella klo 19.30 alkaen. Viikonlopun aamupäivän tunnit on siirretty Torpparinmäen peruskoululle. Lauantain 11.1. tunnit klo 10-12 ja sunnuntain 12.1. tunnit klo 11-13 siis Torpparinmäessä (Ylä-Fallintie 54). Pahoittelemme tätä meistä riippumatonta tilannetta!