EtusivuAjankohtaistaUutisetUncategorizedLähde mukaan Gymnaestradaan!

Lähde mukaan Gymnaestradaan!

Kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada koetaan Tampereella 9.-12.6.2022 

Lähde mukaan Gymnaestradaan, kesän 2022 liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan.
Gymnaestrada on kesätapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. 

Tampereella 9. – 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumana runsas. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan. 

Pakilan Voimistelijoiden aikuisliikkujat voivat osallistua Gymnaestradan tanssillisen voimistelun  Kirkkaat vedet –ohjelmaan. 

Ilmoittautuminen ryhmään on alkanut ! Tunti alkaa 6.10.2021

Harjoitukset parillisten viikkojen ke klo 18.30 -20.00  Kannelmäen peruskoulu, Kanneltie 1,Ohjaajana Sari Turunen 

  • syksyn aikana tunnilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusteita ja kevään aikana keskitytään enemmän kirkkaat vedet -ohjelmaan

Yhteydenotot sanna.makela@pnv.fi 

Kirkkaat vedet 

Tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille (helpompi) 

Tyyntä tai myrskyä, loisketta tai liplatusta. Valtameren liike on ikuista. Mutta mikä on muuttunut vuosien varrella? Nykyään meren jatkuvan virtauksen mukana kelluu tonneittain muoviroskaa pilaamassa merien puhtautta. Kuten meri, myös voimistelijan liike virtaa vahvana, voimistuen välillä myrskyksi ja vaimentuen jälleen tyyneksi. Liikkeen muoto vaihtuu, kuviot ja ryhmittymät aaltoilevat eteenpäin työntäen hiljalleen muovisaastetta pois. 

Tämä tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma sopii kaikenikäisille aikuisille (yli 15-v.). Ohjelma sisältää soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuviosta toiseen, ja tarjoaa riittävästi sisältöä tulevan vuoden harjoitustunneille. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa. Osalle voimistelijoista on ohjelman alkuosassa tarjolla haastavampi rooli muovisen nauhan kanssa. Tule mukaan voimistelemaan, nauttimaan ja fiilistelemään merellisiä tunnelmia kauniin musiikin siivittämänä. Esiintyminen suuressa joukossa, suurella areenalla, suurelle yleisölle on elämys. 

Koreografit: Hannele Ahlqvist ja Marja Kallioniemi 

 

https://gymnaestrada.fi/fi/Osallistujat/Kentt%C3%A4ohjelmat/Tanssillinen-voimistelu-helpompi