EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenIlmoittautuminen kevään 2024 tunneille on käynnissä

Ilmoittautuminen kevään 2024 tunneille on käynnissä

Uutinen

PNV:n harrasteliikunnan kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.2024. Tarjoamme harrasteliikunnan tunteja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Tule kokeilemaan tuntejamme veloituksetta ensimmäinen viikon (vk 2) ajan. Huom, turvallisuussyistä lasten ja nuorten tunneille tulee ilmoittautua etukäteen. Mahdolliset peruutukset onnistuu pnv@pnv.fi kautta ennen laskun eräpäivää.

Lapsille (3-13 v.) tarjoamme mm. voimistelukoulu-, tanssi-, temppuilu- ja akro-tunteja. Tutustu lasten harrasteliikunnan lukujärjetykseemme täältä. Katso myös perheliikunnan kurssit täältä. Kevään uutuuksina ovat tiistain Perheliikkari 2-3v, jossa liikutaan yhdessä vanhemman kanssa, sekä Liikkari 4-5v.

Alle 12-vuotiaiden on mahdollista harrastaa joukkuevoimistelua esiintyvissä Stara-ryhmissä, jotka harjoittelevat kaksi kertaa viikossa ja esiintyvät Stara-tapahtumissa ja seuran näytöksissä. Lue lisää Stara-ryhmistä täältä.

Nuorille (13-19v) tarjoamme Nuorten Anytime-kortilla ryhmäliikuntatunteja Body Workout ja Dance Mix iltapäivisin. Nuorten toiveesta tuntien ajankohtia on hieman myöhäistetty kevätkaudelle. Lisäksi tiistaisin ja torstaisin on mahdollista liikkua aikuisten ryhmäliikunnan Dancemix ja Sporttijumppa tunneilla. Katso nuorten ryhmäliikunnan lukujärjestys täältä.

PNV Dancers showtanssilinjalla löytyy myös avoimia tanssitunteja yli 10-vuotiaille. Katso tarjonta täältä.

Aikuisille tarjoamme Anytime- ja 10x-korteilla sekä kertamaksulla ryhmäliikuntatunteja. Valikoimasta löytyy mm. Power Method, Body, Lavis, Latinofit, Dance Mix, sporttijumppa ja kehonhuolto. Tunteja viikossa on yhteensä 24. Lisäksi tarjoamme erillismaksullisia tunteja: jooga, pilates, showjazz ja aikuisbaletti. Kevään uutuuksina on Showjazz alkeet maanantaisin klo 20.20 ohjaajana Jaana sekä keskiviikkoaamun jooga klo 9 Tiian kanssa. Tutustu aikuisten harrasteliikunnan lukujärjestyksiin täältä.

Lisätiedot: pnv@pnv.fi

TULE LIIKKUMAAN PARHAASSA SEURASSA!