EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote 03/2020: Virtuaalijumppaa ja #seurapaitapäiväkotona koronan keskellä

Jäsentiedote 03/2020: Virtuaalijumppaa ja #seurapaitapäiväkotona koronan keskellä

Jäsenkirje

 

Tässä jäsenkirjeessä: Kaiken koronahuolen keskelle välillä iloisia uutisia tuomaan hyvää ja liikunnallista mieltä kaikille jäsenillemme!

  • Olemme saaneet virtuaalijumpat upeasti käyntiin ja löydät sekä tallenteita YouTube-kanavaltamme että suoria live-jumppia SolidSport-palvelusta. Tässä kirjeessä kuluvan viikon lukujärjestykset sekä aikuisille että lapsille ja nuorille
  • Haastamme kaikki PNV:n ystävät myös mukaan Olympiakomitean #seurapaitapäiväkotona -tapahtumaan tiistaina 31.3. ja osoittamaan siten tukea seuralle pukemalla pinkkiä ylle.
Virtuaalijumpat alkaneet – tule mukaan!

Vaikka emme voikaan nyt kokoontua saleille treenaamaan yhdessä, haluamme Pakilan Voimistelijoissa tarjota teille kaikille maksutonta virtuaalista jumppaa netissä. Otathan seurantaan YouTube -kanavamme, joka löytyy nimellä ”Pakilan Voimistelijat PNV”. Sieltä löydät mm. etätyöläisen taukojumppaa, kuntopiirejä, keskivartalon treeniä, satujumppaa ja lisäksi koko joukon joukkuevoimistelijoidemme treenejäkin kotona kokeiltavaksi. Videoimme treenejä koko ajan lisää, joten kannattaa käydä kanavallamme usein.

Aloitamme tällä viikolla myös suorana lähetettävät live-tunnit SolidSport-palvelussa, joten ota seurantaan osoite www.solidsport.com/pnv

Viikon 13 lukujärjestyksemme aikuisille:
TI 24.3. omaan tahtiin – Kahvakuula (YouTube)
KE 25.3. klo 18:00-18:45 – Live Selkäjumppa (SolidSport)
TO 26.3. – Välipäivä, arkiliikuntaa!
PE 27.3. omaan tahtiin – PNV Kuntopiiri 1 (YouTube)
LA 28.3. klo 11:00-11:45 – Live Lauantailattarit (SolidSport)

Viikon 13 lukujärjestyksemme lapsille:
KE 25.3. klo 17:00-17:45 – Tanssi 9-13-vuotiaille (SolidSport)
TO 26.3. klo 18:00-18:30 – Lasten jumppa 3-8-vuotiaille (SolidSport)
PE 27.3. omaan tahtiin – Satuliikunta 1 (YouTube)
LA 28.3. omaan tahtiin – Ulkoilua perheen kanssa!

Tulevien viikkojen lukujärjestykset, sekä ohjeet YouTuben tallennettujen jumppien sekä SolidSportin suorana lähetettävien jumppien käyttöön löydät osoitteesta pnv.fi/liiku/virtuaalijumpat/

 

#seurapaitapäiväkotona tiistaina 31.3.2020

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, haluamme korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

Olympiakomitea haastaa meidät kaikki mukaan seurapaitapäivään 31.3.2020 osoittamaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan!
1. Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.
2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän

 

Suurella seurasydämellä – Yhdessä olemme enemmän!

Terveisin,
Pakilan Voimistelijat