EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote: Kevätkausi käynnissä etänä ja poikkeusjärjestelyin!

Jäsentiedote: Kevätkausi käynnissä etänä ja poikkeusjärjestelyin!

Jäsenkirje

Jäsentiedote: Kevätkausi käynnissä etänä ja poikkeusjärjestelyin!

  • Poikkeusjärjestelyt toiminnassa jatkuvat sekä lapsilla että aikuisilla.
  • Toiminnanjohtajan rekrytointi aloitetaan.
  • Etsitään harrastustiloja ja vapaaehtoista auttamaan etsinnöissä.
  • Voimisteluliitto tarjoaa etätreenejä kevään ajan SolidSportissa.
  • Joukkuevoimistelun harkkakisat siirtyvät.
  • Gloria joukkueelle voitto kansainvälisessä OVO Cupissa.
  • Kesäleirejä viikoilla 23 ja 24.

 

Paljon on tullut ohjeita ja rajoituksia. Olemme kuitenkin pystyneet jatkamaan toimintaamme poikkeusjärjestelyin.

Lasten ja nuorten harrastusliikunnan tunnit järjestetään etänä tai lähitunteina osallistujien iästä riippuen. Lähitunteja järjestetään 12- vuotiaille ja sitä nuoremmille. Tunneilla noudatetaan erittäin tarkkoja terveysturvallisuus ohjeita. Tunneille saa osallistua vain ja ainoastaan täysin terveenä. Käsienpesut ja turvavälit ovat ehdottoman tärkeitä. Pienimmillä harrastajilla on paikkamerkit käytössä, jotta turvavälit toteutuvat. Toiminta-ohjeet koronan vuoksi löytyy nettisivuiltamme https://pnv.fi/ajankohtaista/toimintaohjeet-koronan-vuoksi/ . Edellytämme kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä kaikissa muissa tilanteissa paitsi urheilusuoritusten aikana. 

Aikuisten liikunnassa on jo tullut tutuksi Google Meetissä järjestettävät tunnit. Tunnit jatkuvat edelleen toistaiseksi etänä. Etätreeneissä on ollut hyvä fiilis ja meno päällä. Esimerkiksi 10-kortin voi vielä hankkia ja liittyä treeneihin mukaan. Toivon mukaan säät lämpenisivät pian ja rajoitukset sallisivat ulkoharjoittelun. Pyrimme järjestämään aikuisille lähitunteja ulkona heti kun se on mahdollista. Pysythän kuulolla!

Toiminnanjohtajan rekrytointi aloitetaan piakkoin. Suunnitelmissa on, että kesän aikana Pakilan Voimistelijoilla aloittaa puolipäiväinen toiminnanjohtaja, joka organisoi ja kehittää seuraa eteenpäin.

Tilan puute sekä harraste- että kilpatoiminnassa on jatkuva. Alueella on kouluja, joiden liikuntatiloja ei enää ole käytössämme. Tiedätkö sinä hyviä tiloja alueella tai olisitko halukas etsimään niitä kanssamme? Jos sinulla on intoa lähteä projektiin uusien tilojen löytämisessä, niin olethan yhteydessä Päivi Lehtovirtaan (paivi.lehtovirta@icloud.com, tel: 050-517 1942).

Voimisteluliitto tarjoaa kevään ajan ilmaisia etätreenejä. Sisältö kasvaa kevään ajan Suomen Voimisteluliiton SolidSport-kanavalla aina maanantaisin kolmella erilaisella Voimisteluliiton etätreenillä. Kategoriat ovat tehotreeni, kehonhuolto, tanssitreeni, Ikiliike ja perheliikunta. Kategorioiden sisällä tuntisisällöt vaihtelevat, tulossa on mm. kehonpainoharjoittelua, joogaa, showtanssia, tanssillista voimistelua sekä paljon muuta! Treenit löytyvät osoitteesta https://solidsport.com/voimistelu .

Joukkuevoimistelun kilpailukausi ei ole päässyt alkamaan perinteisellä tavalla. Harkkakisat siirretään myöhempään ajankohtaan. Toistaiseksi voimassa olevat rajoitukset tuovat haasteita niin kilpailuihin kuin harjoitteluun. PNV joukkueet osallistuvat kilpailuihin kun ohjelmien kuvaaminen on rajoitusten osalta mahdollista. Kilpailut järjestetään tällä hetkellä joko virtuaalisesti tai hybridi-moodissa.

Onnittelut Gloria joukkueelle voitosta Ovo Cupin kansainvälisessä etäkilpailussa 14.3. Gloria näytti vahvan suorituksen ja saavutti ensimmäisen sijan tähän menneessä kauden parhaalla suorituksellaan.  Lajiliitto on antanut Gloria joukkueelle huippu-urheilijan statuksen, joka mahdollistaa täysipainoisen harjoittelun.

Perinteiset kesäleirit järjestetään tulevanakin kesänä. Viikoilla 23 ja 24 on 7-10 -vuotiaille suunnattu liikunnallinen kesäleiri.  Leiri järjestään PNV:n toimistolla ja lähialueella ma-pe klo 9-15. Hinta 150€ /viikko sisältää lämpimän lounaan ja hedelmävälipalan). Viikolla 24 Tupa-harjoitteluhallilla järjestetään tanssillinen kesäleiri 11-15 -vuotiaille.  Leiri on maanantaista torstaihin klo 10-14. Tanssileirin hinta on 60€ / viikko. Leirille omat eväät mukaan. Tanssileirillä aiempi tanssikokemus on avuksi.  Tarkemmin voit lukea leireistä nettisivuiltamme etusivun uutisista https://pnv.fi . Leirin ilmoittautumiset ovat avoinna Hoikassa https://go.hoika.net .

Nauttikaa aurinkoisista päivistä ja pysykää liikkeessä!

Terveisin

Pakilan Voimistelijat PNV ry