EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenJäsentiedote kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheille

Jäsentiedote kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheille

Uutinen

Jouluinen tervehdys kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheisiin!

Kiitos kaikille kuluneesta syyskaudesta ja erityisesti lämminhenkisistä joulunäytöksistä, jotka kokosivat seurastamme ison liikkujien kirjon esiintymään täysille katsomoille!

Vuoden kisakausi on myös päätöksessä. Tuoreimmat mitalituomiset ovat viikonlopulta Tartosta, kun Gloria kotiutti kultaa ja Team Tapiola Gloria pronssia Slonny Cupista. Kotimaisissa kisoissakin loppukausi toi upeita onnistumisia ja menestystä monelle joukkueelle – onnittelut kaikille voimistelijoille ja huoltajille tsemppiasenteesta! Kauden kohokohtina Massimo Junior nappasi jo kolmannen kerran peräkkäin oman kilpasarjansa mestaruuden, ja Team Tapiola Gloria pronssia junioreiden SM-kilpailuissa. Myös Gloria Luna saavutti 10-12 –vuotiaiden mestaruuskilpailussa pronssiset mitalit. 8-10 –sarjan päätöskilpailussa Gloria Vega onnistui myös huikeasti, saavuttaen 1 kategorian, bonuksen ja kunniamaininnan.

Save the Date: ikäkausitapaamiset vanhemmille 19.1.

Kevätkaudella pidämme joukkueiden vanhempaintapaamiset aiemmasta uudistetulla konseptilla: ikäkausitapaamisin!

Näissä kokoontuu kerralla koko ikäkausi, sekä voimistelijat että perheet. Joukkueilla on vanhempien info-osuuden aikana oma ikäkausitreeni. Vanhempien agendalla on ikäkauden yhteistä infoa seuran johdon, valmennuspäällikön ja ikäkausivalmentajan toimesta. Sen jälkeen jatketaan oman joukkueen kesken kevään tavoitteista, aikatauluista, budjetista, hankinnoista jne.  Lopuksi tytöillä on yllätysohjelmanumero vanhemmille!

Ajankohta on lauantai 19.1. ja paikkana Tupa.  Yksi ikäkausi kokoontuu kerralla 2,5 tuntia.

  • klo 9.00-11.30 – Gloria Vega, Vega Rosa, Vega Min Xena
  • klo 11.30-14.00 – Gloria Luna, Luna Blanca, Luna Nueva, Luna Viola
  • klo 14.00-16.30 – Gloria Stella, Stella Neon, Astra Stella, Stella Lime
  • klo 16.30-19.00 – Gloria, Team Tapiola Gloria, Massimo Jr, Astra Fenix, Maxime

Piruetin seuratilaus avoinna nyt

Piruetin kevätkauden ainut seuratilaus on avoinna nyt. Tilaukset tulee tehdä viimeistään 27.1. jolloin toimitus on viikolla 10. Muistathan mainita mahdollisista joukkuepainatuksista tilausta tehdessäsi. Jatkossa saat kaikista tuotteista -10% netin kautta tilattuna.
Tästä ostoksille: https://www.piruetti.fi/seurat/pakilanvoimistelijat
Kirjautumistunnus: PNVTalvi

Hetken päästä nautimme ansaitusti joululomasta, ja vuodenvaihteen jälkeen aloitamme harjoitukset putipuhtaalla Tuvalla: kiitos jo Tuvan suursiivoukseen osallistuneille joukkueille. Vuodenvaihteessa pesemme vielä talkoovoimin Tuvan ja Metsolan matot.