EtusivuLiikuPro Dance -tanssilinja

Tule tanssimaan!

Kiinnostaako tavoitteellinen tanssin harrastaminen tiiviissä ryhmässä, osaavien opettajien ohjauksessa? Pro Dance -tanssilinjalla voit tanssia ja kilpailla (9–15 v.) Fantasia-, Utopia– tai Illuusio-kisaryhmässä. Ryhmissä harjoitellaan kisakoreografiaa, tanssitekniikkaa ja eri tanssilajeja.

Kisaryhmien koreografiat painottuvat showtanssin monipuoliseen liikekieleen, ja opettajasta riippuen viikko-ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi myös streetin, jazzin, hip hopin tai musikaalitanssin harjoittelua.

Uusille tulokkaille aina ilmainen kokeilukerta! Kisaryhmiin voi hakea koetanssien kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan ryhmän opettajaan. Opettajien yhteystiedot löytyvät kisaryhmien sivuilta.

 

Hae mukaan ryhmiin!

Pro Danceen haetaan uusia tanssijoita pääasiassa toukokuussa, elokuussa ja joulukuussa hakutilaisuudessa. Voit kysellä myös vapaita paikkoja ryhmissä Marjukka Lukkaroiselta: marjukka@lukkaroinen.net. Mainitse viestissäsi tanssijan nimi, ikä (syntymävuosi) ja kerro lyhyesti hakijan aiemmasta tanssitaustasta. Uusille tanssijoille aina ilmainen kokeilukerta! Voit aloittaa Pro Dancessa myös avoimilla tanssitunneilla ja päästä sitä kautta siirtymään mukaan kisaryhmään seuraavalle kaudelle (syksy/kevät).

 

 

Pink Dance Stars -tanssikilpailu tulossa keväällä 2022!