EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenIlmoittautuminen lasten ja nuorten tunneille alkaa 15.8. klo 8!

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten tunneille alkaa 15.8. klo 8!

Uutinen

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten tunneille alkaa keskiviikkona 15.8. klo 8. Kirjalliset ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä ja video-ohjeen täältä. Ilmoittautuminen tapahtuu Hoika-ilmoittautumispalvelussa, johon pääset tästä.

Huomaa seuraavat viime hetken muutokset aikatauluun:

  • Maanantain Temppis-tunnit Torpparinmäen sivukoululla on peruutettu. Maanantaina on tarjolla samoille ikäryhmille Gym-mix-tunti, jossa harjoitellaan samantyyppisiä asioita kuin Temppiksessä.
  • Torstaina on uusi joukkuevoimisteluryhmä Itä-Pakilan ala-asteella klo 17.15 – 18.15. Ryhmää ohjaa Tiia.

Nämä molemmat muutokset on päivitetty nettisivuiltamme löytyvään lasten lukujärjestykseen, mutta esitteessä on niiden osalta vanhaa tietoa.

Jos lapsesi ei ole ennen ollut mukana PNV:n toiminnassa, sinun täytyy rekisteröityä järjestelmään. Täytä  ensin omat tietosi ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjäksi itsellesi. Rekisteröitymisen jälkeen voit siirtyä ilmoittautumaan. ”Vanhat” jäsenet pääsevät ilmoittatutumisjärjestelmään samoilla tunnuksilla kuin edellisellä kerralla. Huomaa, että jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden. Älä rekisteröidy siinä tapauksessa uudestaan!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!