EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsenviesti 05/2022: Kauden loppu häämöttää

Jäsenviesti 05/2022: Kauden loppu häämöttää

Jäsenkirje

Kauden loppu häämöttää jo!

Kauden loppu häämöttää jo ja tiistaina nautimmekin aivan ihanasta kevätnäytöksestä. Oli mahtava nähdä upeita esityksiä lasten harrastetunneilta, joukkuevoimistelujoukkueilta, tanssijoiltamme sekä myös aikuisilta. Erityisen upeaa oli vastaanottaa Voimisteluliiton meille myöntämä lasten ja nuorten Tähtimerkki. Vaikka kausi pian jo päättyy, tässä jäsenkirjeessä seuraavia ajankohtaisia asioita:

 • Aikuisten ”Voimaa, hallintaa, liikkuvuutta”-etäkurssi keskiviikkoisin klo 18:30-19:50
 • Kevätkauden harrasteliikunnan viimeiset tunnit: Lapset & nuoret ti 10.5. (jotain korvaavia tunteja vielä tällä ja ensi viikolla) ja aikuiset su 15.5.
 • Kesäjumpat Paloheinässä ti & to klo 18:30-19:30 alkaen 17.5., lue lisää täältä
 • Joukkuevoimistelun lasten sarjojen kokeilutilaisuus uusille voimistelijoille to 19.5. ja ti 24.5., lisätietoja täältä
 • PNV:n kevätkokous ma 23.5. klo 18:30 seuran toimistolla (Ohrahuhdantie 2A)
 • Pro Dance -valintatilaisuus uusille tanssijoille la 28.5. klo 12-13:30 Tuvalla (Teerikukonkuja 3), ilmoittaudu mukaan täältä
 • Treenaa Glorian kanssa -päivä joukkuevoimistelijoillemme tulossa sunnuntaina 29.5.
 • Voimistelulliset lasten kesäleirit kesäkuussa ja elokuussa, ilmoittautuminen päättyy 25.5.
 • Valmennuksen kesäleiri-8.6. ja mukaan mahtuu vielä – ilmoittautuminen Hoikassa
 • Seuran palkitsemistilaisuus ke 15.6. klo 17-18:30 Etupellon leikkipuistossa (Etupellontie 8)
 • Matkalla Gymnaestradaan! Seuraathan jo blogisarjaamme? Ja olethan tulossa katsomaan?
 • TeamPlacen seurakaupasta PNV:n edustusvaatteet ja fanituotteet
 • Syyskauden starttitapahtuma Paloheinässä su 7.8. klo 16-18 ja vanhojen jäsentemme ennakkoilmoittautuminen lasten ja nuorten tunneille
 • Syksyn ilmoittautuminen – merkkaa jo kalenteriisi! Ma 8.8. lapset ja nuoret, ke 10.8. aikuiset

Kaikki PNV:n tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme

Aikuisten ”Voimaa, hallintaa, liikkuvuutta” -etäkurssille mukaan vielä!

Kerttu Valveen ohjaama kymmenen kerran ”Voimaa, hallintaa, liikkuvuutta” -virtuaalikurssi alkoi jo keskiviikkona 11.5. mutta mukaan ehtii vielä! Kurssi toteutetaan virtuaalisesti Google Meetin kautta ja se sisältää sekä Power Method -voimaharjoittelua sekä Fascia Method -kehonhuoltoharjoittelua.

Kurssi pidetään keskiviikkoisin klo 18:30-19:50, 11.5.-22.6. ja 17.8.-31.8.

HUOM! Jos pääset mukaan vasta nyt, saat jäljellä olevat yhdeksän kertaa hintaan 90 € (alkuperäinen 10 kerran hinta: 100 €)

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet nettisivuiltamme

Kausi päättyy, kesäjumpat alkavat

Aikuisten harrasteliikunnan viimeiset tunnit pidetään sunnuntaina 15.5. mutta ei hätää! Kesäjumpat alkavat jo tiistaina 17.5. ja mukaan ovat tervetulleita ihan kaikki. Jumpat pidetään tiistaisin ja torstaisin tutulla paikallaan Paloheinässä – säästä huolimatta, joten muista säänmukainen varustus!

Jumppiin pääsee maksutta kaikilla aikuisten korteillamme. Voit myös ostaa kymmenen kerran kortin 40 € tai tulla kertamaksulla 5 €/kerta.

Tarkempia tietoja kesän 2022 kesäjumpista löydät täältä

Pakilan Voimistelijat PNV ry:n sääntömääräinen kevätkokous ma 23.5.

Jokainen jäsenemme on tervetullut seuramme kevätkokoukseen maanantaina 23.5. klo 18:30 alkaen seuran toimistolle (Ohrahuhdantie 2A). Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli toimintasuunnitelma ja budjetti kaudelle 2022-2023 sekä uusien hallituksen jäsenten valinta. Kiinnostavaa ja tärkeää – tule siis mukaan kuulolle ja vaikuttamaan!

Kokouskutsun löydät nettisivuiltamme

Kiinnostaako kilpavoimistelu? Kokeilutilaisuudet uusille to 19.5. ja ti 24.5.

Joukkuevoimistelu on upea harrastus ja Pakilan Voimistelijoiden joukkueisiin otetaan aina uusia voimistelijoita mukaan. Pidämme toukokuussa kokeilutilaisuudet vuosina 2011-2016 syntyneille seuraavasti:

 • Stella-ikäluokka, 2015-2016 syntyneet: Torstai 19.5. klo 17-18, Käpylän peruskoulu (Mäkelänkatu 93)
 • Dione-ikäluokka, 2013-2014 syntyneet: torstai 19.5. klo 18-19, Käpylän peruskoulu (Mäkelänkatu 93)
 • Xena-ikäluokka, 2011-2012 syntyneet: Tiistai 24.5., klo 17-18:30, Tupa (Teerikukonkuja 3)

Ilmoita lapsesi mukaan täyttämällä lomake täällä

Näistä joukkueista, sekä muistakin joukkueista ja mukaan tulemisesta voit tiedustella myös valmennuskoordinaattoriltamme Henni Arolta (henni.aro@pnv.fi)

Pro Dance -tanssilinjamme valintatilaisuus uusille tanssijoille la 28.5.

Perustamme Illuusion, Utopian ja Fantasian rinnalle syksystä alkaen uuden 11-12-vuotiaille suunnatun tanssijoukkueen. Lisäksi haemme aina lisäystä ja täydennystä nykyisiin ryhmiin! Lauantaina 28.5. klo 12–13.30 järjestetään hakutilaisuus uusille 9-16-vuotiaille motivoituneille tanssijoille TUPA-harjoitushallilla (Teerikukonkuja 3). Hakutilaisuus on tavallinen showtanssitunti, jota ei tarvitse jännittää!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset koetansseihin: Marjukka Lukkaroinen (marjukka@lukkaroinen.net). Mainitse viestissäsi tanssijan nimi, ikä (syntymävuosi) ja kerro lyhyesti hakijan aiemmasta tanssitaustasta.

Seuran palkitsemistilaisuudessa muistamme erityisesti onnistuneita

Keskiviikkona 15.6. klo 17:00-18:30 pidettävässä palkitsemistilaisuudessa muistamme ja palkitsemme seuramme erityisen onnistuneita joukkuevoimistelun voimistelijoita ja valmentajia sekä lasten ja nuorten ohjaajia. Tässä toista kertaa järjestettävässä hienossa tilaisuudessa jaamme myös Vuoden Pinkkisydän -kiertopalkinnon henkilölle, joka on tehnyt pitkään tärkeää ja laajaa työtä Pakilan Voimistelijoiden menestymisen eteen.

Tervetuloa mukaan! Kutsu tarkempien tietojen kera lähetetään kilpavoimistelijoille valmentajien ja jojojen kautta. Tilaisuus pidetään Etupellon leikkipuiston tiloissa (Etupellontie 8).

Voimistelulliset lasten kesäleirit sekä valmennuksen kesäleiri: vielä ehtii ilmoittautua!

Onko lapsellasi jo tekemistä kesällä kun itse olet töissä? EI hätää, PNV:n lasten voimistelulliset kesäleirit pidetään kesäkuussa viikoilla 23 ja 24 maanantaista perjantaihin, sekä myös elokuussa viikolla 31 ma-pe ja viikolla 32 ma-ke. Leireillä liikutaan voimistelupainotteisesti mutta monipuolisesti muutakin tehden, sisällä ja ulkona.

Leiripäivä on klo 9-15 ja se sisältää lämpimän lounaan sekä hedelmävälipalan. Leirin hinta on 150 €/vko (elokuun viikko 32 ma-ke 90 €).

Voimistelullisten kesäleirien ilmoittautuminen on vielä käynnissä ja päättyy kesäkuun leirien osalta ke 25.5. Elokuun leirille voit ilmoittautua aina 25.7. saakka. Lisäinfoa kesäleireistä sekä ilmoittautumisohjeet löydät nettisivuiltamme.

Valmennuksen kesäleiri järjestetään 6.-8.6. Tuvalla päivittäin klo 9-15 ja se on suunnattu 8-10-vuotiaille sekä 10-12-vuotiaille kilpavoimistelijoillemme. Tästä leiristä on tullut lisäinfoa joukkuevoimistelijoillemme valmentajien kautta. Mukaan mahtuu vielä mainiosti, eli tästä pienille voimistelijoillemme puuhaa Gymnaestrada-viikolla. Ilmoittautumaan pääset tästä (valitse ”Valmennuksen kesäleiri (JV)”).

Teamplacen seurakaupasta PNV:n seuravaatteet sekä fanituotteet

Uusi yhteistyökumppanimme edustusvaatteiden, seuravaatteiden ja fanituotteiden osalta on TeamPlace. Löydät PNV:n seurakaupan osoitteesta teamplace.eu/pnv

Seurakaupasta löydät tällä hetkellä joukkuevoimistelijoillemme suunnatut treeni- ja edustusvaatteet sekä kaikille meille tarkoitetut PNV-hupparit, college-paidat ja -verkkarit, PNV-pipon sekä laadukkaan Hydro Flask -juomapullon PNV-logopainatuksella. Valikoimasta löytyy myös treenikasseja, todella laadukas PNV-narureppu sekä voimistelutyyny.

Matkalla Gymnaestradaan! Seuraathan jo blogisarjaamme seuran valmisteluista kohti kesän liikuttavinta tapahtumaa?

Seuraa PNV:n valmistautumista kesän liikuttavimpaan tapahtumaan, Tampereen Suomi Gymnaestradaan, nettisivuillamme noin kerran viikossa julkaistavissa blogeissa. Blogitekstit löydät nettisivujemme pääsivulta.

Tähän upeaan tapahtumaan on mahdollisuus osallistua myös katsojana. Katsomossa fiilis on katossa niin Ratinan stadionin kenttänäytöksissä, Messuhallin iltanäytöksissä kuin pitkin kaupunkia tapahtumalavoillakin. Tai lähde mukaan kannustamaan PNV:n seurayhteistyöjoukkueita Gloriaa ja Gloria Jr:ia huippusijoituksille World Cupin ja Challenge Cupin osakilpailussa. Lue lisää tapahtumasta ja eri lippuvaihtoehdoista täältä. Pakilan Voimistelijoiden koodilla PAKVO seurammekin hyötyy jokaisesta koodilla ostetusta lipusta!

Aikuisten kausikorttimme uudistuvat syksyllä

Aikuisten kausikorttimme uudistuvat syyskaudeksi, tavoitteena on selkiyttää korttivaihtoehtojamme ja tarjota entistä helpommat vaihtoehdot kaikille aikuisliikkujillemme.

Syksystä alkaen tarjolla on Anytime-kortti, jolla pääsee kaikille aikuisten tunneille (pl. pilates ja jooga) sekä Anytime Päivä -kortti, jolla pääsee kaikille aikuisten arkipäivien päivätunneille klo 9-17 välillä (pl. pilates ja jooga).

Jatkossa pilates- ja jooga-tunneille ilmoittaudutaan erikseen tuntikohtaisesti koko kaudeksi tai puoleksi vuodeksi, esimerkiksi 1 viikkotunti pilatesta koko syyslukukauden ajan tai 2 viikkotuntia joogaa koko vuoden ajan.

​Merkitse jo kalenteriisi syyskauden alku!

Syyskauden valmistelut ovat jo pitkällä ja suunnittelemme lukujärjestyksiä tällä hetkellä. Odotamme vielä kaupungilta tiedot saamistamme tiloista. Lukujärjestyksiä viimeistellään kesän mittaan ja ne tullaan julkaisemaan viimeistään heinäkuun loppuun mennessä. Saat tästä tiedon sähköpostiisi ja seuraa myös nettisivujamme pnv.fi sekä PNV:n tileja Facebookissa ja Instagramissa!

Merkitse kuitenkin jo kalenteriisi syyskauden startti su 7.8.! Tuttuun tapaan kausi alkaa Paloheinässä Suomen Ladun majan tuntumassa pidettävällä kauden starttitapahtumalla sunnuntaina 7.8. klo 16-18. Starttitapahtumassa on lapsille temppurata ja välinekokeiluja, sekä infoa seuran toiminnasta. Samalla nykyisillä jäsenillämme on mahdollisuus ennakkoilmoittautua lasten ja nuorten tunneille. Kannattaa siis tulla!

Lasten ja nuorten harrastetunneille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.8. ja aikuisten harrastetunneille saman viikon keskiviikkona 10.8.

 

Kevään tuulahduksia tuoksutellen,
Pakilan Voimistelijat