EtusivuAjankohtaistaUutisetAikuisten liikuntaLasten liikunnan jäsenkirje TOUKOKUU 2021

Lasten liikunnan jäsenkirje TOUKOKUU 2021

Keväiset terveiset Pakilan Voimistelijoiden Lasten liikunnan väelle!

Kevät kausi lähenee loppuaan. Onneksi lasten liikunnan ryhmät saivat loppujen lopuksi harjoitella lähes koko kauden ja lähes normaaleissa olosuhteissa. Kaikille ryhmille on informoitu kauden päätös ja korvaavat kerrat tammikuulta. Tässä kirjeessä tietoa vielä tämän kevään ja kesän tapahtumista ja jo pieni kurkistus ensi kauden aloitukseen.

Tässä jäsenkirjeessä:

Kevätnäytös

Jäsenkyselyn tulokset

Kesäleirit

Syyskausi

Syksyn lukujärjestys

Joukkuevoimistelun kokeiluharjoitukset

Gymnaestarada

 

Kevätnäytös

Kausi huipentuu kevätnäytökseen, joka tänä vuonna toteutetaan Striiminä Solidsport sivuston kautta. Kevätjuhla julkaistaan lauantaina 29.5. klo 9.00 ja on katsottavissa viikon ajan 15 euron hintaan. Linkki Solidsportiin: https://solidsport.com/pnv/watch/kevaetnaeytoes-2021

Jäsenkyselyn tulokset

Teetimme huhtikuussa jäsenkyselyn lasten liikunnan perheille. Saimme 44 vastausta, jotka kertovat jäsenten olevan erittäin tyytyväisiä toimintaamme. Lisää jäsenkyselyn tuloksista ja vastausten vaikutuksesta toimintaamme tulevaisuudessa voi lukea: https://pnv.fi/lasten-liikunnan-jasenkyselysta-nousi-esille-tyytyvaisyys-toiminnan-laatuun/

Kesäleirit

Seuramme järjestää liikunnallisia kesäleirejä kouluikäisille tytöille ja pojille viikoilla 23, 24 ja 31. Lisäksi viikolla 24 järjestetään myös tanssin kesäleiri. Leireistä voit lukea lisää ja ilmoittautua tästä linkistä: Ajankohtaista | Pakilan Voimistelijat (pnv.fi)

Syyskausi

Syyskausi aloitetaan Starttitapahtumalla 10.8. tiistaina klo 17-19 Paloheinän ulkoilualueella Suomen ladun majan läheisyydessä, aikuisten puistojumpan yhteydessä. Ilmoittautuminen aukeaa 11.8. keskiviikkona klo 9.00 jäsentietojärjestelmässä https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx, mutta starttitapahtumassa pääsee jo ilmoittautumaan tunneille ennakkoon. Syyskauden jumpat alkavat 1.9. keskiviikkona.

Syksyn lukujärjestys

Pääsemme suunnittelemaan syksyn lukujärjestyksen, kun saamme kaupungilta salivuorot. Lukujärjestyksen kokoaminen tapahtuu kesän aikana ja kannattaakin seurata seuran nettisivuja https://pnv.fi/liiku/lasten-ja-nuorten-liikunta/lasten-tuntien-aikataulu/, jonne päivitämme lukujärjestyksen heti kun saamme sen koottua. Päivitämme kesän aikana myös tuntikuvaukset nettisivuille. Jäsenkyselystä nousi hyviä toiveita lukujärjestystä ajatellen ja syksyllä pyrimmekin järjestämään enemmän kursseja yli 10 -vuotiaille lapsille esimerkkinä Freegym -kurssi, jossa yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour ja tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu. Lisäksi pyrimme saamaan tarjontaan taas perheliikuntatunteja, joissa perheen pienimmät pääsevät liikkumaan aikuisen kanssa yhdessä.

Joukkuevoimistelun kokeiluharjoitukset ja Pro Dance koetanssit

Järjestämme ilmaisia kokeiluharjoituksia seuramme eri ikäisten joukkuevoimistelujoukkueisiin. Seurassamme on mahdollista harrastaa joukkuevoimistelua aina harrastetasolta huipulle asti. Starajoukkueemme harjoittelevat kahdesti viikossa ja osallistuvat kausittain harjoiteltavalla esiintymisohjelmalla Voimisteluliiton lapsille suunnattuihin esiintymistapahtumiin Staroihin. Kilpailevat joukkueemme harjoittelevat 3-5 kertaa viikossa, tavoitetasosta ja iästä riippuen. Lue lisää ja ilmoittaudu kokeiluharjoituksiin https://pnv.fi/kilpailu-valmennus/ajankohtaista/ . Myös seuran Pro Dance -kilparyhmät hakevat uusia tanssijoita. Koetanssit kilparyhmiin 10-15 vuotiaille järjestetään perjantaina 28.5. klo 18-19:30 Tupa harjoitushallilla (Teerikukonkuja 3). Ilmoittautumiset viimeistään 27.5 Essille (essi.hannuksela@gmail.com). Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa nimi ja ikä.

Gymnaestarada

Vuonna 2022 osallistumme Gymnaestradaan Tampereella.  Haemme omaa hallinäytöstä ja lisäksi on myös mahdollisuus päästä mukaan kenttäohjelmiin ja lavaesiintymisiin. Merkkaa jo nyt kalenteriin 9.-12.6.2022, koska silloin olemme porukalla Tampereella. Lasten liikunnan puolelta mukaan Tampereen huipputapahtumaan pääsee lähtemään voimistelun kenttäohjelmassa ”Sateen jälkeen paistaa aurinko”, jota harjoitellaan joukkuevoimistelutunneilla ja starajoukkueissa. Lisäksi suunnitelmissa on osallistua myös tanssi kenttäohjelmaan ”Luonnon lumoissa”, joka on tarkoitettu kaiken ikäisille tanssijoille. Tarjolla on myös kenttäohjelma ”Robotit” perheliikunnan osallistujille. Näistä ja muista mahdollisuuksista osallistua mukaan ikimuistoisille jumppafestareille tiedotamme lisää syksyn aikana. Enemmän tietoa löytyy myös www.gymnaestrada.fi . Vuonna 2023, 17. World Gymnaestrada on Amsterdamissa.

Iloista ja liikunnallista kesää toivottaen,

Pakilan Voimistelijat