EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote: Pakilan Voimistelijoiden syyskausi starttaa – Tule mukaan!

Jäsentiedote: Pakilan Voimistelijoiden syyskausi starttaa – Tule mukaan!

Jäsenkirje

Tässä jäsenkirjeessä: Syyskauden 2020 toiminta käynnistyy pikkuhiljaa. Ilmoittautuminen harrasteryhmiin alkaa tällä viikolla, maksuttomat elokuun kesäjumppamme pyörivät jo ja lapsille on tarjolla viisi maksutonta kickstart-tapahtumaa. Lukujärjestyksemme mukaiset tunnit alkavat tiistaina 1.9.2020

 • Uusi kausi, uudet kujeet! Tsekkaa uudet lukujärjestyksemme ja tule syyskuun alussa testaamaan maksutta!
 • Ilmoittautuminen alkaa huomenna ti 11.8. (lapset ja nuoret, tunnit) ja to 13.8. (aikuiset, korttien osto)
 • Aikuisten lukujärjestyksessä sporttia, tanssia ja kehonhuoltoa – Tiistaiaamuun supersuosittu Nathaly
 • Lapsille tarjolla voimistelua, tanssia ja temppuilua – Uutuutena katutanssi ja huippuope Hozan
 • Pro Dance -tanssilinjamme kausi alkamassa – Illuusio ja Utopia lähtevät uuteen kauteen
 • Joukkuevoimistelun valmennusryhmien kausi jo startannut – Mukaan starajoukkueisiimme mahtuu vielä
 • Elokuussa maksuttomat demotunnit lapsille viikoilla 34 ja 35 sekä kesäjumpat aikuisille tiistaisin ja torstaisin
 • Toimintaohjeet tunneille saapuessa
 • Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään ma 17.8. klo 19:00

Poikkeuksellisen kevätkauden jälkeen odotamme kovasti jo normaalin toiminnan käynnistymistä ja jumppareiden paluuta salille. Koronaviruksen aiheuttaman pandemian uhka ei kuitenkaan ole vielä kadonnut mihinkään, joten muutoksia toimintaamme saattaa tulla. Mikäli joudumme keskeyttämään toimintamme pandemian vuoksi, ensisijainen tavoitteemme on järjestää kaikille jäsenillemme ja jumppareillemme korvaavaa toimintaa. Mikäli tällaista korvaavaa toimintaa ei pystytä järjestämään, mahdollisissa maksujen palautuksissa huomioidaan toteutuneen toiminnan kustannukset sekä vaikutukset seuran toiminnan jatkamismahdollisuuksiin. Pakilan Voimistelijat on yleishyödyllinen yhdistys, emmekä tavoittele voittoa. Sen vuoksi harrastustoiminnan maksuilla on katettava kaikki kulut, myös ne joita emme voi mahdollisen toiminnan keskeytyksen vuoksi jättää maksamatta/perua.

Seuraathan aktiivisesti nettisivujamme pnv.fi sekä Facebook-ryhmäämme. Päivitämme näissä kanavissa tietoa toiminnastamme!

 

Uusi kausi, uudet kujeet!

Syyskauden 2020 toimintamme on pikkuhiljaa käynnistymässä. Joukkuevoimistelun valmennusryhmämme ovat jo palanneet Tuvalle, aikuisten maksuttomat kesäjumpat käynnistyivät viime viikolla ja jatkuvat tiistaisin ja torstaisin koko elokuun ajan. Tällä viikolla pyörähtää käyntiin myös kesän viimeinen lasten liikunnallinen kesäleiri ennen torstaista koulujen alkua.

Uudet harrasteliikunnan lukujärjestyksemme ovat nyt julkaistu, löydät lasten & nuorten lukujärjestyksen osoitteesta  pnv.fi/liiku/aikuisten-liikunta/aikataulu/ sekä aikuisten lukujärjestyksen osoitteesta pnv.fi/liiku/lasten-ja-nuorten-liikunta/lasten-tuntien-aikataulu/ Koko kausiesitteemme on jaettu toiminta-alueellamme postilaatikoihin. Voit myös katsoa ja vaikka printata siitä kopion itsellesi osoitteessa pnv.fi/liiku/kausiohjelma/

Lukujärjestyksen mukaiset harrastevoimistelun tunnit alkavat tiistaina 1.9.2020. Vanhaan tapaan harrasteliikunnan tunteja on mahdollista tulla kokeilemaan maksutta syyskuun alussa viikoilla 36 ja 37.

Ilmoittautuminen alkaa tällä viikolla

Lasten ja nuorten harrasteliikunnan tunneille ilmoittautuminen alkaa huomenna tiistaina 11.8. klo 8:00. Aikuisten korttien osto avautuu torstaina 13.8. Tutustuthan etukäteen lukujärjestykseemme sekä ilmoittautumisohjeisiimme pnv.fi/liiku/ilmoittaudu/

Ilmoittautumaan pääset Hoika-jäsenrekisterissämme

Aikuisten lukujärjestyksessä sporttia, tanssia ja kehonhuoltoa – Tiistaiaamuun supersuosittu Nathaly

Aikuisten lukujärjestyksessä tarjolla on noin 30 viikkotuntia sporttijumppaa, tanssillisempia tunteja sekä kehonhuoltoa. Uutuutena lukujärjestyksessämme on keskiviikkoisin Paloheinän koululla pidettävä reisi-vatsa-pakarajumppa. Se on tiukka lihaskuntopainotteinen täsmätunti reisille, vatsalle ja pakaroille, eikä sisällä vaikeita askelsarjoja. Tule kokeilemaan!

Meillä aloittaa myös kolme uutta iloista ja osaavaa ohjaajaa: Nea, Emmi ja Nathaly. Tarkemmat ohjaajaesittelyt löydät myöhemmin nettisivuiltamme. Olemme erityisen iloisia, että voimme vastata jäsenistön toiveisiin ja tuoda riveihimme viime talvena sijaistaneen ja kovasti pidetyn Nathalyn. Hän ottaa tiistaiaamun tunnit haltuunsa. Nathaly on kotoisin Venezuelasta ja kasvanut lattarirytmien parissa. Hän on aurikoinen persoona, joka tuo taatusti ilon päivääsi!

Aiempaan tapaan yksittäisille tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua – valitset vain itsellesi sopivan jumppakortin ja kaikki sen mukaiset tunnit ovat käytettävissäsi ilman ennakkovarauksia. Tutustu eri korttityyppeihin ja hintoihin sekä katso tuntikuvauksetLukujärjestyksestämme voit tulostaa vaikka jääkaapin oveen kätevän version.

Lapsille tarjolla voimistelua, tanssia ja temppuilua – Uutuutena katutanssi ja huippuope Hozan!

Tälle kaudelle tiivistimme tarjontaamme jonkin verran, jotta pystymme takaamaan laadukkaan toiminnan entistä paremmin jokaisessa ryhmässä. Tuntimme pohjautuvat Suomen Voimisteluliiton Voimistelukoulu-konseptiin. Lasten ja nuorten tuntimme on jaettu kolmeen linjaan: voimistelu-, tanssi- sekä temppuilulinjoihin. Pääset katsomaan lukujärjestystä tästä. Käy tutkimassa sivustoa myös muilta osin, olemme päivittäneet syksyn tapahtumakalenterin ja tuntikuvaukset sekä jumppamaksut.

Tanssilinjalla syksyn makein uutuus on ehdottomasti uusi opettajamme, monista tanssikilpailuista, tanssibattleista ja TV:stäkin tuttu katutanssien ammattilainen Hozan Omar! Hozan on opettanut tanssia 10 vuoden ajan ja hän on itse menestynyt kilpailuissa popping –kategoriassa Suomessa ja sijoittunut maailmallakin hyvin. Hozan ohjaa maanantai-illan Boys’ Street -tuntia klo 18:15-19:15 Kustaankartanon palvelukeskuksessa (Huom! Esitteessämme väärä kellonaika, tunnin ajankohta päivittyi esitteen jo mentyä painoon. Pahoittelut!).

Ilmoittaudu mukaan uudelle ”Hiphop & Popping” -kurssillemme”! Tämä 12 kerran katutanssien kurssi on 11-15-vuotiaille nuorille suunnattu ja se pidetään 7.9.-30.11. välisenä aikana maanantai-iltaisin klo 19:15-20:15 Kustaankartanon palvelukeskuksen salissa (Oltermannintie 32 N). Kurssin hinta on 180 €. Ohjaajana uusi upea tanssiopettajamme Hozan. Kurssilla lähdetään alkeista, et siis tarvitse katutanssitaitoja entuudestaan.

Tule tutustumaan Hozaniin ja muihinkin lasten ja nuorten ohjaajiimme sekä tunteihimme syyskuun alun maksuttomilla kokeilutunneillamme!

Pro Dancen kausi alkamassa – Kisaryhmämme Illuusio ja Utopia lähtevät uuteen kauteen

Pro Dance -linjamme showtanssin kisaryhmät aloittivat kauden viime viikolla päiväleirin merkeissä. Samalla pidettiin kokeilutreenit uusille tanssijoille. Saimmekin monta uutta tanssijaa mukaan ryhmiimme Illuusioon ja Utopiaan! Kisaryhmät aloittavat varsinaisen treenikauden viikolla 33. Jos vielä mielit mukaan tavoitteelliseen tanssiryhmään, ole yhteydessä opettajaamme Neaan (neaeveee@gmail.com), jonka 11-13-vuotiaiden ryhmässä Utopiassa voi löytyä vielä tilaa uusille tanssijoille!

Kilpailu- ja valmennusryhmillä kausi jo startannut – Mukaan starajoukkueisiimme mahtuu vielä

Tupa alkoi täyttyä joukkuevoimistelijoista jo heinäkuun puolessa välissä, kun kilpailu- ja valmennusryhmiemme treenit taas alkoivat kesätauon jälkeen. Prejunior-ikäluokan joukkueemme ovat ehtineet jo osallistua Voimisteluliiton karsintaleireille ja iloisina voimme kertoa että Gloria Pre Junior lunasti Talent -rinkipaikan sekä Gloria Prima Haastaja 1 -rinkipaikan!

Jos perheessänne löytyy innokkaita jumppareita, nyt on vielä muutama hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan joukkuevoimistelua kokeiluharjoituksiimme:

 • v. 2013-2014 syntyneet tytöt: Dione-joukkueen harjoitukset tiistaina 25.8. klo 17-18:30 PNV:n toimiston salissa (Ohrahuhdantie 2A, 2. krs)
 • v. 2011-2012 syntyneet tytöt: Xena Dione-joukkueen harjoitukset maanantain 24.8. klo 17-18:30 PNV:n toimiston salissa
 • v. 2009-2010 syntyneet tytöt: Vega Mint -joukkueen harjoitukset keskiviikkona 19.8. klo 17:30-19:30 PNV:n toimiston salissa

Ilmoittaudu kokeiluharjoituksiin ennakkoon (2009-2012 syntyneet sanna.peltola@pnv.fi ja 2013-2014 syntyneet virve.arjanne@pnv.fi  ja samalla voit kysyä lisää joukkuevoimistelusta, joukkueista ja niiden toiminnasta.

 

Elokuussa tarjolla maksutonta jumppaa sekä lapsille että aikuisille – Tule tutustumaan toimintaamme!

Perinteiset kaikille maksuttomat aikuisten kesäjumppamme pyörivät elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-19:30 Paloheinässä Suomen Ladun majan viereisellä nurmikentällä. Mukaan tarvitset omat välineet, alustan ja juomapullon. Lisätietoa kesäjumpista löytyy osoitteessa pnv.fi/kesajumppia-aikuisille/ Toivotamme kesäjumppiin maksutta tervetulleiksi kaikki jumpparit ikään tai taitotasoon katsomatta!

Lapsille tarjolla on viisi lasten liikunnan demotuntia kickstart -tapahtumissa viikoilla 34 ja 35. Lue tarkempi aikataulu ja tapahtumapaikat täältä. Tapahtumat ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Mukaan tarvitsen vain liikuntavarusteet sekä oman juomapullon. Tervetuloa kokeilemaan lasten liikuntatuntejamme!

Toimintaohjeet tunneille saapuessa

 • Saavu paikalle ainoastaan terveenä! Huomioithan lievätkin oireet. Treeneihin voit tulla takaisin kahden oireettoman päivän jälkeen
 • Saapuessasi treenipaikalle, pese kädet saippualla. Pese kädet myös tunnin jälkeen
 • Yski/aivasta hihaan tai nenäliinaan ja pese kädet tämän jälkeen
 • Jos et pysty pesemään käsiä vedellä, käytäthän käsidesiä
 • Pidä huolta turvavälien toteutumisesta (1-2 m) tunnille saapuessa ja sieltä lähtiessä
 • Saavu tunnille juuri ennen tunnin alkua. Vältetään ylimääräistä oleskelua treenipaikoilla
 • Alle kouluikäisten lasten vanhemmat saavat saattaa ja hakea lapset tunneilta, mutta treenipaikoille EI voi jäädä odottamaan sisätiloihin
 • Vaihda vaatteet jo kotona
 • Suosi rappusia hissin sijaan
 • Ei kättelyitä/halailuja/muita lähikontakteja treenipaikoilla
 • Treeneihin mukaan oma matto (jos tarvitset mattoa) sekä juomapullo. Juomapulloja ei lainata muille. Täytä vesipullosi valmiiksi jo kotona
 • Kertamaksulla maksavat asiakkaamme: Vältämme käteisen käyttöä, joten maksathan tunnin etukäteen, kuluvan päivän aikana MobilePay’lla tai verkkokaupassamme tai digitaalisilla liikuntaseteleillä
 • Mikäli olet matkustanut matkustusrajoitteisiin maihin, pidäthän kahden viikon kotikaranteenin ennen tunnille osallistumista

Koronavirus ja sen aiheuttama pandemia on edelleen iso riski ja tilanne elää yhä. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja myös nämä ohjeemme saattavat muuttua lyhyelläkin aikavälillä. Seuraathan siis seuramme nettisivuja mahdollisten uusien ohjeiden varalta!

 

Pakilan Voimistelijat PNV ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi seuran hallitus siirsi Pakilan Voimistelijoiden sääntömääräisen kevätkokouksen ajankohtaa poikkeuslain nojalla. Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 17.8. klo 19:00 seuran toimistolla (Ohrahuhdantie 2). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Toivotamme jäsenemme lämpimästi tervetulleeksi!

Pian nähdään taas saleille ja treeneissä!

Terveisin,
Pakilan Voimistelijat